Fórum Clix - Fórum não oficial de utilizadores dos serviços Internet, Telefone e TV do Clix
 FAQFAQ   PesquisarPesquisar   MembrosMembros   GruposGrupos   PerfilPerfil   Ligar e ver Mensagens PrivadasLigar e ver Mensagens Privadas   RegistarRegistar   EntrarEntrar 

Testar velocidade da Internet

adidas campus

 
Novo tópico   Responder    Índice do Fórum -> Discussão geral sobre o serviço ADSL/Telefone Clix
Ver tópico anterior :: Ver tópico seguinte  
Autor Mensagem
SimonayEdieRegisto: 07 Set 2020
Mensagens: 3

MensagemColocada: 07 Set 2020 06:05    Assunto: adidas campus Responder com citação

ÿþAdidas Primeknit-teknologien har adidas sneakers været slags stille i 2014. Vi har set adidas ZX Weave-udgivelser, der ser ud til at være en slags nedtrapning af denne teknologi, men fortvivl ikke, der er faktiske præstationsløbere på vejen ved at bruge Primeknit øvre . Et eksempel er adidas ClimaCool Primeknit, der fungerer som krydset mellem et par forskellige proprietære Three Stripes-tilgange. Fortsæt med at læse for at se det første sortiment af farveveje til denne moderne løber, og hold dig opdateret for at finde ud af, hvornår de adiprene udstyrede, ventilerede silhuetter vil være i sneakerbutikker i nærheden af dig. Når adidas siger, at de er "All In", henviser de til helhjertet indsats fra eliteudøvere i en imponerende bred vifte af sportsgrene og kunstneriske discipliner, men du kan lige så let anvende dette ordsprog til Three Stripes 'dækning af det synlige spektrum i denne seneste udgivelse.

Adidas ClimaCool er tilbage lige i tide til sommeren til at varme op med den næste runde farvestoffer til den ultraventilerede retro-løber. Den tidlige 2000'ers model hylder sine 1980's forgængere med en aqua, gul og turkis farvekombo, der refererer til det ikoniske, levende look på ZX8000. ClimaCool toner også tingene ned med to mere subtile adidas sko dame indstillinger, der indeholder helt hvide eller sorte overdel kompletteret med gummi gummi outsoles. De nyeste tilbud til den luftige og komfortable ClimaCool ramte udvalgte adidas Originals-forhandlere som Lower Grounds fra den 18. maj. Adidas Originals CNTR har ikke haft det travlt for nylig foruden at være den stolte modtager af den undervurderede Kazuki x adidas Originals 84-Lab Collection, der så en polka-dot udskrivning, der blev brugt adidas spezial på toppen af det øverste, der skurede den sædvanlige mesh æstetik. Sneakeren dukkede derefter op igen i et forårsklart look takket være en Aluminium-Bloom farvevej.

Sidste gang vi så skoen var helt tilbage i sommeren 2014 for 'Wimbledon Pack' i en lignende æstetisk sans den lilla og grønne stribe på hælen. Dette par vælger en ren, helt hvid konstruktion uden branding. Hold øje med en frigivelse fra staten om den nyeste Rod Laver retro og bare hvis du ikke kan vente på en amerikansk ankomst, kan du få fat i denne tennis retro fra internationale pletter som Titolo i dag. Adidas ZX Flux har set sin billetandel af transformationer i dens korte historie som en af adidas Originals mest populære modeller. Den seneste rate ser den arvinspirerede løbende livsstil-silhuetmester og adidas boost et "Urban Camouflage" -print. Hvad resultater er en vektor som grafik med hvad der ville være skovcamo transformeret af skarpe kanter i en tonegrå og hvid.

Louisiana-sneakerelskere Politik 'Lafayette-døren er en, hvor du kan finde disse nu, og online-salg følger på fredag, hvis nogle par gør det så langt. Hold øje med disse dukker op hos en håndfuld yderligere adidas Originals-forhandlere nu. Tilbagekomsten af Patrick Ewings dirigenthøjde fra adidas sammen med hans navngivne etiket og succes med de redesignede New York-basketballuniformer har Knicks 'blå og orange ridning høj i øjeblikket. Opfølgning af Ewing OG-farvevejen kommer her en anden adidas Originals Conductor Hej med NYK-vibber, skønt du måske ser en smule Cleveland Cavaliers derinde også takket være denne forårs nye Air Jordan IV. Disse er kampklar til vintermånederne med scuff-resistente overdel inklusive vandresistent mesh og har reflekterende striber, der fås denne fredag den 30. november eksklusivt i atmos NYC, før de dropper hos udvalgte Three Stripes-forhandlere en uge senere.

Denne sidste lørdag aften afholdt Packer Shoes i Teaneck, NJ en særlig frigivelsesbegivenhed for sit samarbejde med adidas Originals og den ikoniske Conductor Hi. Med live musik af DJ Neil Armstrong og en dejlig sponsor af Ciroc var frigivelsesbegivenheden en opskrift på succes, da en formidabel skare sluttede sig til Packer Shoes til den meget forventede udgivelse af en af årets bedste adidas-udgivelser. Én heldig deltagende vandt en syg legetøjspakke-udgave af konduktørerne, men resten af mængden tøvede heller ikke med at få deres par. En sammenfatning af nattens begivenheder er lige under, så tjek dem ud og kop et par direkte fra Packer Shoes. Jeremy Scott har en ting til denne ydersål, efter at have gjort den tre-tunge Metro Attitude og hans JS Wings på den samme silhuet . Han fulgte det med adidas campus sin Gene Simmons-tunge dirigent.

Siden starten har kategorien adidas Originals hædret mærkets historiske historie ved at tage klassiske adi-modeller og genindføre dem, ikke kun i deres originale form og farve, men også i fed nye nye make-ups, der har givet dem en helt ny sammenhæng og identitet. adidas Originals er udvidet betydeligt siden den første introduktion ved at frigive nogle helt nye designs såvel som klassiske modeller, men måske det mest spændende tilbud har været Consortium-aftrykket. Det er ikke en helt ny idé at skabe en luksusversion af en performance sko, men adidas har udforsket det mindre end man skulle tro.
Voltar acima
Ver perfil do utilizador Enviar Mensagem Privada
AdSense


MensagemColocada: 07 Set 2020 06:05    Assunto: Anúncios Google AdSense

Voltar acima
Mostrar tópicos anteriores:   
Novo tópico   Responder    Índice do Fórum -> Discussão geral sobre o serviço ADSL/Telefone Clix Todas as horas são GMT
Página 1 de 1 
Ir para:  
Não pode criar novos tópicos
Não pode responder a mensagens
Não pode editar as suas mensagens
Não pode remover as suas mensagens
Não pode votar neste fórum


Alerta

Copyright © 2005-2009 forumclix.net - Todos os direitos reservados
 
Site alojado por:
ALOJ.NET